Koko events – uw podium voor bijzondere momenten

Waar elk evenement omgetoverd wordt tot een onvergetelijk feest.

De perfecte locatie voor uw onvergetelijke evenementen

Of het nu gaat om een sprookjesachtige bruiloft, een levendig verlovingsfeest, een onvergetelijk verjaardagsfeest of een indrukwekkend bedrijfsfeest, Koko Events is de ideale plek voor uw volgende bijzondere gebeurtenis.

Unieke feesten & bruiloften

Bij Koko Events toveren we elke gelegenheid om in een buitengewoon feest. Onze elegant ingerichte zaal, geïnspireerd door de sferen van 1001 nacht, biedt een sfeer van luxe en romantiek die perfect aansluit bij uw feest. Daarnaast zorgt onze locatie aan de rand van Boxmeer voor een zorgeloze viering, dankzij de gemakkelijke bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid en minimale overlast voor omwonenden.

Excellente zaalverhuur voor bedrijven

Bij Koko Events kunt u niet alleen terecht voor feesten, maar ook voor zakelijke evenementen. Onze zaal biedt alle faciliteiten die u nodig heeft voor een effectieve vergadering of een onvergetelijk personeelsfeest. En met ons uitgebreide menu, dat rekening houdt met diverse dieetwensen, garanderen wij een culinaire ervaring die uw gasten zeker zal bevallen.

Waarom kiezen voor koko Events

Bij Koko Events zorgen we ervoor dat het uw gasten aan niets zal ontbreken. Met ons breed assortiment aan gerechten, onze ervaren chefs en onze toewijding aan het vervullen van speciale wensen, streven we ernaar om elk evenement onvergetelijk te maken.

Boek de zaal

Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende wensen te bespreken.

reCAPTCHA is required.

Veelgestelde vragen

Hoeveel mensen kan de zaal van Koko Events bevatten?

De zaal van Koko Events heeft voldoende ruimte om tot 200 personen comfortabel te accommoderen.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Koko Events?

Ja, Koko Events heeft een ruime eigen parkeerplaats voor het gemak van uw gasten.

Biedt Koko Events ook catering aan?

Absoluut! We werken met ervaren chefs die gespecialiseerd zijn in Afghaanse gerechten. Ons menu biedt een breed scala aan zowel vegetarische als niet-vegetarische opties, en we houden graag rekening met verschillende dieetwensen.

Is de locatie gemakkelijk bereikbaar?

Ja, onze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en ligt aan de rand van Boxmeer.

Zijn er faciliteiten beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten of vergaderingen?

Zeker, onze zaal is uitgerust met alle faciliteiten die nodig zijn voor uw zakelijke evenementen, inclusief scherm, microfoon, geluidsinstallatie, en podium.

Hoe kan ik de zaal boeken voor een evenement?

U kunt ons elke dag bellen tussen 9 en 21 uur om de zaal te boeken. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijk evenement te creëren.

Koko Events – Waar elke gelegenheid een speciale gelegenheid wordt!